Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

F-gassen certificering

Om warmtepompen (split systemen), airconditioning en koeltechnische systemen te installeren heeft u als bedrijf een F-gassen certificaat nodig. Wilt u service en onderhoud uitvoeren aan deze systemen, dan heeft u deze certificering ook nodig. Hoe ga ik mijn personeel opleiden en wat heb ik allemaal nodig aan verplichte gereedschappen en programma’s om bijvoorbeeld de koudemiddel administratie te voeren.

Groene Dijk Advies helpt u om in deze onbekende materie een weg te vinden en uw bedrijfsvoering zo op te zetten dat u aan de slag kunt als F-gassen gecertificeerd bedrijf.

Van A tot Z
We begeleiden u met het opzetten van de verplichte handboeken tot aan de audit door een certificeringsinstelling, zodat u zorgeloos uw bedrijfscertificaat behaald.

Wenst u een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan contact met ons op.

Copyright © 2022 Groene Dijk Advies
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren