Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Warmtetransport

Gebruik je een koelsysteem om mee te verwarmen, dan gebeurt dit op een duurzame manier. Een deel (elektrische) energie word omgezet tot wel vijf delen warmte waardoor een koelsysteem op dit moment de betaalbaarste duurzame manier van verwarmen is.

Als je bedenkt dat wanneer je koelt, de warmte die vrijkomt (en die in de meeste gevallen naar buiten wordt afgelaten) kan opvangen en weer kan afgeven aan water of lucht, dan haal je met 1 deel energie nog meer rendement uit het koelsysteem.

Dit is vooral interessant voor grotere vermogens en kan goed worden toegepast bij bijvoorbeeld server, trafo of andere ruimtes waar veel warmte ontstaat en kan worden getransporteerd.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Neem dan contact met ons op.

Copyright © 2022 Groene Dijk Advies
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren