Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Duurzaam advies

Heeft u plannen om uw bedrijfspand te verduurzamen maar weet u niet waar u moet beginnen? Het is al lastig genoeg om te achterhalen wat de beste methodes zijn om uw pand klaar te maken voor de toekomst, zeker als men alle tegenstrijdige berichten leest in de (social) media. Wat zijn nu precies de voorwaarden waar ik als bedrijf aan moet voldoen? En hoe weet ik dat ik niet teveel betaal voor een offerte? Groene Dijk Advies helpt u verder.

Wij zijn gespecialiseerd in duurzame, technische oplossingen, weten uit ervaring wat het beste werkt, zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, regels en wetgeving en geven onafhankelijk advies. Met dit advies kunt u bij verschillende bedrijven een offerte op maat aanvragen en zo kunt u appels met appels vergelijken.

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de offertes of wilt u dat wij het vervolg traject begeleiden? Ook dit is mogelijk.

Wenst u een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan contact met ons op.

Copyright © 2022 Groene Dijk Advies
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren